12/28/2010

6 - Cal aver lo braç looooooonnnnng

Aqueste matin anèri a l'espital per me far pausar un holter. A l'espital sabètz quand dintratz mas l'ora de la sortida es quicòm mai. Donc per legir prenguèri un pichòt libre, las poesias de Bodon. Lo format del libre es plan pòt s'enfonilhar dins un sac.


Prenguèri lo tram tròbi que la dintrada es luènh de l'arrestador del tram, Cal pensar que sovent son de mond malauts o endecats o vièlhs que van a l'espital. Cerquèri ont far las etiquetas. Demandèri a l'ostessa;-Ara es al primièr. Per un estanci pas la pena de prene l'ascensor. Me vaquí davant los escalièrs me soi dich non es una galejada. I a una rampa mas que debuta al mens aprèp quatre grasas. Puèi ai plan agachat tanpauc pas de monta-mametas... Que fa Domenge!! un monta- mametas a sa plaça aicí. Los que pensan tot aquò son de gents valids... O sens cap de probèma o alara manquèron d'argent e an pres de rampas mai cortas...  Mai cort mens car ,Manca d'intelligénçia... un socit estetic. Après un laberint de corredors un còp a drecha puèi al fons e encara a drecha.

Ai pas tròp esperat lo temps de legir cinc poesias. Lo parcatge èra voide son los vacanças aprèp mièjorn soi anada me passejar per bolegar un pauc si que non l'examen a pas grand interès.

Agachèri las veirinas en vila, una femna me demandèt çò que pensavi d'un relòtge e me ditz :cal aprofechar sèm dins la darrièra linha drecha!! Esitèri per comprar un daquòs que n'ai pas de besonh me soi dich. Sès dins la darrièra linha drecha alara  zo vai-i...fai tirar
ARRESTADOR STATION DICO TOT EN UN JC SERRAS

1 commentaire:

  1. Domenge blòga! Mas me'n vau d'ausida amb ma biaça de comís a l'espital. Se fau la pacha auràs detz dau cent e farem tampona! Almens que siague per de sombras e sornas rasons budgetàrias. Gaitas: ges de monta-mametas = ges de mametas doncas demesiment dau nombre de malautes doncas esquichadura de personal.
    Lo problèma a l'espital son los malautes, sens eles aquò marchariá melhor.

    RépondreSupprimer